Azrul's FotoPage

By: Azrul A Mutalib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Jul-2008 04:43 Email | Share | | Bookmark
Perth City Centre

 
 
 
View all 14 photos...
Inilah kali pertama kitaorg jejalan sekitar Perth City sepanjang kitaorg dok kat sini. Biasanya either Sham jejalan with her friends or I gi city ngan my friend,..atau kalau ada urusan penting jer. Tapi alhamdulillah hari tuh, weather pun ok, aku pun baru balik dari Canberra dan dan nak rehatkan sikit kepala otak nih. So sesuai lar untuk jejalan ambil angin....


Friday, 25-Jul-2008 04:34 Email | Share | | Bookmark
Sajer ambil gambar sekitar UWA dan Perth

 
 
 
View all 7 photos...
Nih semua idea Hisham ler. Dia soh bawa kamera then bleh ler ambik gambar sekitar UWA..........and the next day nyer dia ajak gi beli ikan kat Market City di Canningvale (30 minutes from UWA). Sekali lagik dia soh bawak camera......


Thursday, 24-Jul-2008 03:35 Email | Share | | Bookmark
Canberra

 
 
 
View all 16 photos...
Canberra is a capital city and a legislative assembly of Australia. It looks like Putrajaya kat Malaysia with 300,000 population and located between Sydney and Melbourne. Tak sempat nak jalan to other places, just around the Parliament house jer....Ok lar takdak apa2 pun.


Sunday, 20-Jul-2008 23:55 Email | Share | | Bookmark
A journey to Agusta - Busselton Jetty

 
 
 
View all 11 photos...


Sunday, 20-Jul-2008 23:53 Email | Share | | Bookmark
A Journey to Agusta - Hamelin Bay, Cheese Factory....

 
 
 
View all 12 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net